Nyt medlem | Forside | Teambuilding/Polterabend | Medlemmer | Science | Booking | Links
Medlemmer
Det musikalske paradis er lige om hjørnet - vi spiller op og ned ad stolper til din fest.

Bandet består af 6 medlemmer.

Sopran & Alt: Morten 'Sportex' Gersborg-Hansen

Hvis bandet var et symfoniorkester, ville Sportex være 1. violin. Men det er vi ikke. Sportex spiller de lyse melodistemmer på sine sopran og alt tønder. Sportex har "gode ører" og er altid god for et stort smil når han fyrer den Max-Auf på tønderne.

Alt: Morten 'Musical Doctor' Suppli

Vores musical doctor håndterer mange instrumenter, og det gør han dygtigt. Morten spiller Alt, hvilket lyder af meget, men det er faktisk kun to tønder, og det kan han sagtens klare. Morten er ham, der skaber dybde i melodien, og tro os, han finder den helt rigtige dybde. Morten er kendt som manden med avantgarde-foden men han rammer alligevel beatet med kirurgisk præcision.

Guitar: Rune 'Wildemann' Saugmann Andersen

Hvis der er nogen der kan fyre op under en guitar-tønde så er det Rune. Som komp-manden er han manden, der sørger for det rigtigt rykker, når vi spiller. Dette kræver dog at han ikke er ude og tisse, for hvis det stod til Rune ville der nok være tissepause mellem hvert nummer – men det er der ikke. Rune er med til at skabe super stemning i bandet, og altid med når det er Party-Time.

Bas: Stefan 'Bamse' Larsen

Stefan er bandets ankermand, manden bag de 6 bastønder. Det er ham der sørger for at groovet er på plads og altid er på plads. Derudover er han the webmaster, så det er ikke kun når der spilles, at han er online. Han holder omtrent lige så mange rygepauser som Wildemann holder tissepauser.

Drums: Jesper 'Animal' Dyhrberg

Jesper tæsker trommerne med samme energi som Animal fra Muppet Show - heldigvis for os dog med noget større elegance og taktfasthed. Jesper bringer nyt groove og lækkert hår ind i bandet. Har fundet flere nye numre, vi er sprunget ud i. Han splitter også trommer i bandet Flashing Of Knives.

Percussion: Andreas 'Luftkaptajn HØL' Møhl

Andreas er vores band-percer, og er ikke bange for at dele bøder ud når der spilles. Når han ikke er fanget på indlandsisen eller ude at flyve er han manden der sætter det ekstra krydderi på musikken. Dette kan f.eks. være med en Non-Stop percussion solo. Andreas har mange talenter, mange ideer og mange jern i ilden, så hvis du har låst dine instrumenter inde i en bus eller mangler et juletræ er han helt sikkert manden der klarer problemet – hvis ikke lige der er et kryds i kalenderen. Det betyder nemlig at Andreas skal noget vigtigt. Men hvad? I øjeblikket spiller Andreas med over Skype fra Berlin, men bare man beregner delay'et korrekt, kan man godt holde takten alligevel.

3 af bandets medlemmer: Animal, Wildemann og SporteX

Copyright © steelband.dk - Design: minddesigns.dk